ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Περιγραφή Δραστηριότητας

Τα πρώτα χρόνια της ζωής μας αποτελούν περίοδο τεράστιας σημασίας για την μετέπειτα εξέλιξη μας κοινωνικά και συναισθηματικά . Σε αυτή την περίοδο είναι επιβεβλημένο για τους γονείς να απευθυνθούν σε ειδικό λογοθεραπευτή σε περίπτωση που ανιχνεύσουν συμπτώματα δυσκολιών στην ανάπτυξη του λόγου στο παιδί.

H έγκαιρη παραπομπή για λογοθεραπεία έχει τεράστια οφέλη για το παιδί αλλά και για τον ειδικό που θα το αναλάβει. Οι δυσκολίες στην ομιλία είναι πολύ ευκολότερο να αντιμετωπιστούν σε μικρή ηλικία, δίνεται δυνατότητα για πρόληψη μεταγενέστερων δυσκολιών που θα εμφανιστούν στο σχολικό περιβάλλον και είναι ευκολότερη η διερεύνηση ψυχολογικών ζητημάτων.

Στο κέντρο μας παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό σε παιδιά εφήβους και ενήλικες υπηρεσίες λογοθεραπείας. Εκτός από την πρόληψη και διάγνωση διαταραχών που σχετίζονται με την επικοινωνία και το λόγο (προφορικό και γραπτό) , σχεδιάζουμε με υπευθυνότητα και εξατομίκευση, προγράμματα αποκατάστασης των δυσκολιών που εντοπίζονται και παρέχουμε στήριξη στους γονείς.

Έχετε απορίες;
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη δραστηριότητα.

Άλλες υπηρεσίες